Balsammetoden - ja eller nej

Jag har bestämt mig för att detta inte enbart kommer vara en renodlad hästblogg då mitt intresse även ligger i skönhet, mode and so on. Så även fast hästarna och ridningen kommer ta upp en stor del så kommer jag slängde upp lite gott och blandat!

Ni gamla läsare vet att jag under ett bra tag, kanske runt 1/2 år har hållt på med balsammetoden. En metod som går ut på att man använder enbart balsam i håret vid tvätt. Balsam som också inte innehåller vissa ämnen. Och det för att dessa ämnen skapar en "fake" känsla av att håret är välvårdat och fint, men det är det inte.

Balsammetoden fungerar egentligen väldigt bra för mig. Jag har en tendens att få fett hår väldigt snabbt, innan balsammetoden fick jag det samma dag som jag duschade. Men nu kan jag gå kanske två/tre dagar utan att behöva tvätta det. Så även fast den här metoden funkar bra, så vill jag prova något nytt! Så jag gick till frisören idag och köpte mig ett schampo och balsam där, av bra kvalité, och ska testa ut det. Kommer såklart berätta för er hur det går!

  • Nära Åkersberga

Gillar

Kommentarer