Catch up!

Hej och välkomna tillbaka! Efter en lång paus har jag nu bestämt mig för att ta upp bloggandet igen, kul va? Jag är faktiskt otroligt exalterad och tycker att detta ska bli superkul!

För er som är nya så kanske jag ska berätta lite om mig själv; Jag heter Hanna Förnemark, är bosatt i Stockholm, Åkersberga och är snart 15 år gammal. Mitt hjärta brinner för dressyren där jag nu satsar helhjärtat med framförallt min ena ponny. För tillfället har jag två c-ponnys, Ramona och Plus. Ramona tillhör familjen sedan över 2 år tillbaka och Plus kom till oss som foderponny i Januari det här året. Ramona är född 98 och går numera mest som läromästare för min lillasyster Moa, även fat jag hoppar upp och trimmar till henne lite ibland ;) Plus däremot är 6 år och det är henne jag satsar på tränings och tävlingsmässigt. Vi har startat klasser från LC till LA under den här tiden och har nyligen försökt kvala in till Ungponny-SM men ligger just nu på en sur första reserv-plats. Plus ägs av bästa familjen Harsem på Stall Ekbacken.

Och för er som faktiskt är bekanta med mig och min blogg; En del saker har hänt sedan sist. Vi har varit på meeting, tränat massor, jag har ridit andra spännande hästar and so on! Läget just nu är så att jag och Plus tränar vidare. Som jag nämnde så ligger vi som första reserv att komma med till SM så vi tränar inför att det skulle kunna bli en tripp ner till Dagstorp i veckan - man vet aldrig vad som händer. Men annars är planerna att träna inför en debut i La:p1 i höst!

Nu tänkte jag egentligen inte säga så mycket mer utan låta bloggen rulla igång av sig självt med dagliga uppdateringar. Hade tänkt börja med att få upp i alla fall 2 inlägg om dagen så får vi se hur det blir i fortsättningen. Men vi hörs imorgon igen. Hoppas ni vill följa mig och hästarna framöver, PUSS!

Ramona // Plus

Gillar

Kommentarer