Fjällbacka-besök

Fina fina Fjällbacka!! Så troligt fint här. Vi har spenderat några få timmar här och ätit god mat, hälsat på mammas kusin och strosat runt lite. Jag hittade faktiskt en liten butik som sålde kläder från vero Moda så jag fick med mig en långkjol hem faktiskt. Har letat efter det jättelänge och den kostade bara 100kr, perfekt!
Nu väntar tyvärr ca 5-6 h i bilen innan vi kliver innanför dörren hemma hos oss i Åkersberga. Men ska försöka fördriva lite tid genom att lyssna på musik och försöka sova (och blogga lite!).

Igår när vi var på SM så blev jag så himla taggad på när jag ska få göra en kür i framtiden! Börjar redan fundera på en massa coola teman på musik. En sak är säker och det är att jag inte vill ha någon "tråkig" kür med typ klassisk musik som man somnar till, utan jag vill ha någon fräck artist med bra låtar att utgå ifrån. Eller i alla fall ett tema som många känner igen och som man blir taggad av!

Har ni några inlägg ni vill att jag ska skriva om? Lämna en kommentar isåfall för jag har massa massa tid nu i alla fall.

  • Nära Tanum V

Gillar

Kommentarer