HALLÅ!!!

Hej!! Gud vad det var längesen.. Jag som gång på gång säger att jag ska börja blogga igen men det blir aldrig av haha. Men nu har sportlovet precis börjat för mig och Filip är i Sälen så jag har i princip inget att sysselsätta mig med haha. Så då tänkte jag att varför inte prova igen! Känns bra att ha så mycket ledig tid nu för då kanske jag kan komma igång på riktigt innan skolan börjar igen.

Men vad har hänt sedan sist då? Jo, en hel del faktiskt, åtminstone på hästfronten och väldigt tråkiga nyheter med Dessi, men det kommer jag berätta mer om i ett inlägg som kommer ut ikväll. Sedan rullar skolan på som vanligt, vi har precis gjort våra val inför tvåan och det är tack och lov inte så mycket plugg just nu. Jag går ju ekonomilinjen och i tvåan ska jag läsa juridik och har faktiskt också valt till spanska 4 trots att jag egentligen hatar spanska. Men det är lätta extra merit-poäng ;)

Idag har jag hittills inte gjort så mycket mer än att jag har varit på gymmet. Känner mig lite småsjuk just nu så blev ett väldigt lugnt magpass bara men tanken är att träna på ordentligt nu under lovet! Snart ska jag bege mig upp till stallet i den här otroliga kylan och rida Dessi och ikväll har jag inga vidare planer. Men det känns kul att köra igång med bloggandet så får vi se hur det går helt enkelt! PUSS

Måste verkligen fixa nya bilder...

Gillar

Kommentarer