Kvällsprommis med mina favoriter

Godkväll! Jag sitter på bussen hem efter att ha spenderat några timmar i stallet hos mina prinsessor. Jag hade egentligen tänkt att rida ut båda två, men bestämde mig för att ta ut båda på en promenad samtidigt istället. Så vi var ute kanske 1h drygt och det var jättemysigt.

Jag och Emma har under dagen först varit i Täby där jag köpte med en mandelolja och en tröja hem. Kommer ni ihåg när jag skrev om det nya schampot och balsamet jag köpte? Det funkade inte alls på mitt hår tyvärr. Allt jag provat utöver balsammetoden under dessa 2 år som jag har använt den så har ingenting varit bättre. Så det blir tillbaka till att använda balsammetoden! Därför köpte jag också en mandelolja som sagt att ha i topparna för ännu mera återfuktning. Och vill bara säga igen, till er som har slitet, torrt eller fattigt hår, egentligen till alla, börja med balsammetoden! Det är det bästa jag provat och gör att håret hålls fräscht längre, det blir mjukt och trasslar aldrig. Det tar lite längre tid i duschen men det är det fanemig värt!!

Tillbaka till vad jag gjort idag så han jag och Emma även med att åka och bada innan jag satte mig på bussen till stallet. Och nu ska jag bara hem och slappa resten av kvällen. Imorgon rider jag för Emelie kl 09:30!

  • Nära Svinninge

Gillar

Kommentarer