Lets talk about: Hair

Innehåller affiliate-länkar

Tänkte dedikera detta inlägg till HÅR. Jag själv tycker att det är så himla svårt att hitta bra produkter som passar mitt hår. Dessutom använda jag balsammetoden på mitt hår i kanske 4 år fram tills för ett halvår sedan - något som fungerade väldigt bra faktiskt men jag blev så trött på att det tog så lång tid att tvätta det. Jag har väldigt fett hår och förut blev det smutsigt efter kanske 1-2 dagar men när jag körde balsammetoden klarade jag mig på ca 2 ggr per vecka. Efter det har jag som sagt provat lite olika märken för att hitta det som passar mitt hår bäst. Det jag söker är något som gör att jag inte måste tvätta håret så ofta + att jag vill ha volym! Mitt hår är typiskt skandinaviskt - tunt och rakt och lite tråkigt haha. Dock tränar jag så mycket nu att jag ändå måste tvätta håret varannan dag så det är inte lika viktigt längre.

Men nu till mina två favorit-serier:

maria nila / Kevin Murphy

Dels har vi en volymserie från Maria Nila, och dels en från Kevin Murphy. Jag tror att min absoluta favorit är Plumping-serien från Kevin Murphy. Den ger väldigt mycket stadga i håret, luktar gott och återfuktar samtidigt. Maria Nila luktar också väldigt gott men ger inte riktigt lika mycket volym på mitt hår och jag upplevde att det blev lite frissigt.

Ett märke som jag absolut inte gillar som jag testat är:

Aussie

Sett massa influencers göra reklam för detta och bestämde mig för att prova eftersom det är ganska billigt men blev väldigt besviken! Mitt hår blev jättetorrt och frissigt och inte alls fint.

Dock tänker jag inte sluta prova nya märken även fast jag hittat några jag gillar. Dessa två märken står näst på tur tror jag;

Det jag letar efter är ju som sagt, och som märks, en volymserie och dessa två verkar intressanta. Jag har även hört och läst bra recensioner. Dock är det ju så jävla dyrt med hårvård så vi får se när jag känner för att slänga ut pengar för att testa dessa haha. Har ni något favoritmärke när det kommer till hårvård? Skulle vara jättekul att veta!

Gillar

Kommentarer