Min älskade Desirée <3

God kväll tänkte jag nästan skriva men insåg sen att klockan bara är fem snart!! Det är kolsvart ute och känns som att det aldrig blir ljust på dagarna längre.. Bläää.

Vi ändrade lite i schemat förut och åkte till dessi direkt efter vi kollat på tävlingen för att slippa åka hem och sen tillbaka några timmar senare. Jag red iaf för andra gången och jag kan knappt beskriva hur lycklig jag är! Hon är så glad och pigg och det känns så himla bra! Trots att hon ser ut som allt annat än en tävlingsponny just nu så är det underbart att sakta men säkert få börja rida igen! Hon har päls som en isbjörn men vi tänker inte klippa henne förrän vi kommit igång ordentligt. Det blir bara massa onödigt täckande om vi skulle klippa henne nu och än så länge blir hon ju långt ifrån svettig, så hon får se ut som en dräktig Björn ett tag till ;) Haha hon har lagt på sig en del vilket ni ser på bilden nedan nu under vilan.. Hon hade ju inte behövt se ut så men vi har tyckt så synd om henne när hon stått i sin lilla (ingen sjukruta men fortfarande liten) hage så vi har gett henne lite mer hö i hagen än vad hon egentligen behövt. En annan jätterolig nyhet som värmer mitt matte-hjärta något enormt är att hon imorrn ska få släppas ihop med sin bästis Dido igen!!! Veterinären sa att det var okej med en hagkompis om den var snäll och så länge hon inte sprang mer osv. Dessi och Dido (vilket är min kusins häst) är såhäääär tajta och älskar varandra <3 så det ska bli en så lättnad att de ska få gå tillsammans igen!

Just nu sitter jag i bilen påväg till farmor och farfar där vi ska äta middag ikväll! Supermysigt men samtidigt stressande då jag har matteprov i veckan och pluggat alldeles för lite under lovet.. Men kanske har varit bra att för en gångs skull njuta av ledigheten då jag normalt sätt gräver ner mig i plugg under loven... Men jag har med mig matteboken och även datorn dit så får se om det blir matteplugget eller tidsinställda inlägg till nästa vecka som prioriteras!! Haha. Ha en bra kväll så hörs vi imorrn kära ni. PUSS

  • Nära Åkersberga

Gillar

Kommentarer