Skåneresan

Hej på er! Nu är jag hemma i Stockholm igen efter några härliga dagar i Skåneland. Vi kom ju dit sent torsdag kväll och på fredag var det dags för min kusin och bästavän Emma att ta studenten!! Dagen började dramatiskt med att parttältet blåste iväg och ena tackan började lamma precis innan vi skulle åka till utspringet haha! Men väl där tog vi emot en glad Emma och åkte sedan hem och fixade det sista inför mottagningen. Då hade vi en trevlig kväll både hemma hos dem och hos Emmas kompis senare på kvällen.

I lördags gjorde vi inte så mycket egentligen utan åkte in till Sjöbo en sväng och åt sushi på något sunkigt ställe haha. På söndagen red vi ut en sväng med hästarna och sedan solade vi resten av dagen. Jag kan säga att jag är KNALLRÖD på hela kroppen hahah. Så det svider lagom mycket just nu haha. Igår (måndag) red vi tidigt på morgonen och har sedan haft ut hovslagaren till fölen. Jag red Emmas systers ponny Bobby och det var lite nostalgi att rida ponny igen <3

Nu har jag det ganska lugnt idag och imorgon men sedan börjar en ganska intensiv jobbperiod då jag jobbar väldigt mycket. Midsommar närmar sig också men jag jobbar dagen innan och efter så jag kan inte riktigt åka iväg någonstans och fira som jag brukar göra. Men tänkte kanske hitta på något med några kompisar. Vad ska ni göra?

Gillar

Kommentarer