Storshopping på Hööks!

När jag kom hem idag blev det en spontan tur till Hööks och jag fick faktiskt med mig en hel del hem! Köpte några grejer utöver de jag visar nu, men de är i stallet redan så visar dem vid ett senare tillfälle.

Förstpch främst dessa dööööösnygga stövlarna som jag ska ha till träning. Hela min träningsutrustnung kommer från och med nu vara brun :) (förutom hjälmen) De är hur som helst såå snygga enligt mig trots att jag såg nu att jag hade lyckas trassla snörningen på något konstigt sätt. De kostade 2800kr men är värda varenda spänn!

Köpte också nya beiga ridbyxor som kostade typ 250 spänn elr nått (!!!!) på halva reapriset, nytt skärp som även det var på halva priset, ny tröja samma där och ett par till Roeckl handskar i brunt! kan inte rida med några andra handskar nu för tiden ;)

Till iss av sakerna till mig som jag tänkte visa nu så är det ett par bruna sporremmar och ett par rosa ridbyxor, haha! Dessa var också sjukt billiga så kunde inte låta bli. Får se när de kommer till användning bara ;)

Gillar

Kommentarer