Vettskrämd

Godmorgon! Jag startar dagen på bussen som ska ta mig till stallet. Idag får jag äntligen träffa mina små prinsessor igen! Jag lyckades inte tigga till mig att få rida Ramona så det är bara Plus som ska jobbas. Tänkte skritta ut en sväng och sen bara jogga lite lätt på banan eftersom hon inte har gått på några dagar. Eller så tar jag bara en uteritt? Hmm, vi får se.

Men nu ska ni få höra det sjukaste; Igår när vi kom hem så gick jag först in i badrummet, tog ur linser och fixade ni osvosv. Sen går jag upp på mitt rum och ser att det är mörkt (såklart). Får alltid katastroftankar när jag kommer hem såhär efter ett tag borta och tänker "tänk om det är någon i mitt rum", jättefjantigt jag vet. Men sen när jag tar ett steg in i rummet så ser jag hur någon hoppar fram ur min garderob och skriker och skrämmer livet ur mig! Asså bokstavligen. Jag ramlar typ baklänges och ligger och skriker på golvet. Först då ser jag att det är mina kompisar (!!) Emma och Linn! De hade tydligen pratat med min pappa och åkt till mig och väntat tills vi kom hem. Sen hade pappa öppnat för dem när jag var i badrummet och så hade de sprungit upp för trappen och in på mitt rum och gömt sig.
Alltså så rädd har jag nog aldrig blivit förut! Satt typ och skakade ett tag efter hahaha! Men sen var de så snälla att de hade köpt med sig två choklader så jag förlät dem <3 haha men det var nog det sjukaste som hänt.

Hoppas ni får en bra dag nu och vi hörs senare!

  • Nära Åkersberga

Gillar

Kommentarer